congres

Geen categorie

Livestream webinar over IFRS en bedrijfsvastgoed

Het VastgoedLAB van de TiasNimbas Business School houdt op 25 oktober weer een webinar maar nu met het thema IFRS en bedrijfsvastgoed.

De invoering van de IFRS Lease Accounting heeft grote gevolgen voor de jaarverslaggeving van vastgoedbedrijven. Het webinar geeft antwoord op vragen als wat gaat er veranderen, welke consequenties heeft de nieuwe standaard voor uw onderneming, welke kansen brengen deze nieuwe regels en hoe verandert dit de praktijk van bedrijfsvastgoed? Hoogleraar vastgoedeconomie Dirk Brounen gaat hierover in gesprek met Jay Tahtah, director Capital Markets and Accounting Advisory Services bij PwC.

Tijdens het livestream webinar van 30 minuten kunnen deelnemers live vragen stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc. Deelname is gratis. U kunt deelnemen door in te loggen via www.vastgoedlab.nl of door een e-mail te sturen naar vastgoedlab@tiasnimbas.edu. Dan wordt 15 minuten voor aanvang de weblink gestuurd ter herinnering. Schikt de datum of tijd niet dan is het webinar achteraf nog te volgen via www.vastgoedlab.nl.

Locatie: Tilburg
Organisatie: VastgoedLAB van de TiasNimbas Business School
Datum: 25-10-2012
Reageer op dit artikel