congres

Geen categorie

Dutch Green Building Week

Van 17 tot en met 21 september vindt de tweede editie plaats van de Dutch Green Building Week. Het is een initiatief van de Dutch Green Building Council (DGBC) . Onder de noemer Green Inspiration krijgen DGBC-participanten vijf dagen de ruimte om hun duurzame initiatieven op de kaart te zetten.

Het WTC Amsterdam zal als festivallocatie fungeren. De Dutch Green Building Week begint officieel tijdens het Green Buildings congres op 17 september in de Amsterdam Rai. Het is een initiatief van Corporate Facility Partners (CFP) en DGBC. Sprekers op het congres zijn Ed Nypels (country manager Benelux van RICS), prof. dr. Arnold Heertje, Willem Langeweg (directeur MVO Nederland) en oud bondscoach Mark Lammers (dameshockey). Ook wordt de Award Duurzame Architectuur uitgereikt aan een bestaand gebouw, waarin een grote verbetering van de duurzaamheid is bereikt.

Locatie: Amsterdam
Organisatie: Dutch Green Building Council
Datum: 17-09-2012 – 21-09-2012
Website: www.dgbw.nl
Reageer op dit artikel