congres

Geen categorie

Architectuurmanifestatie Making Almere

Almere heeft, wil het zich tot ‘volledige stad’ ontwikkelen, sterk behoefte aan een eigen arbeidsmarkt. De stad heeft ambities om meer ruimte te geven aan nieuwe vormen van gebiedsontwikkeling en plannen voor vergaande deregulering. De jongste stad van Nederland laat zien wat ‘stadmaken’ is.

Van 21 april tot 29 juli is de manifestatie Making Almere gevestigd in een winkel in City Mall Almere. In deze winkel koopt de bezoeker niks, maar krijgt wel wat. In de doe-winkel kan men zelf aan de slag met de stad van de toekomst. Tijdens Making Almere zullen ook veel verschillende presentaties, debatten en andere publieksbijeenkomsten over het maken van de stad georganiseerd worden. Making Almere is onderdeel van de 5e Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam: Making City. Voor het volledige programma, locatie, route en openingstijden: www.makingalmere.nl

Locatie: Belfort 13, Almere

Locatie: Almere
Organisatie: Het International New Town Institute (INTI)
Datum: 21-04-2012
Reageer op dit artikel