congres

Geen categorie

Werkcongres De consument aan de knoppen

Steeds meer succesvolle woningbouwprojecten zetten de consument aan de knoppen. Hoe herken en waardeer je koperswensen? Het interactieve werkcongres brengt deze nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht.

Alle aspecten van zelfbouw komen aan de orde: individueel en collectief opdrachtgeverschap, particulier (mede) opdrachtgeverschap in woonprojecten en zelfbouw in het bedrijfsleven. In een interactieve roadshow bezoeken congresdeelnemers recente en succesvolle woningbouwprojecten. Iedereen kan twee van de vier projecten op locatie bezoeken: Delft à la Carte in Delft, Nieuw Leyden in Leiden, Gebouw met XXX in Amsterdam en Park Brederode in Bloemendaal.

Locatie: Corpus in Leiden

Locatie: Leiden
Organisatie: De Wijde Blik communicatie
Datum: 25-04-2012
Reageer op dit artikel