congres

Geen categorie

Nationale vakbeurs Renovatie

Renovatie 2012 is een vakbeurs voor duurzame vernieuwingen in de bouw, die plaatsvindt van van 6 tot 8 maart. De professional vindt er vernieuwende renovatieconcepten en materialen, efficiënte onderhoudssystemen en informatie over planmatig gebouwbeheer met het hoogste rendement.

Elco Brinkman, voorzitter Bouwend Nederland, presenteert op 7 maart om 11.00 uur de visie van Bouwend Nederland over de omslag van nieuwbouw naar renovatie in de bouw. Daarnaast licht Brinkman het standpunt van Bouwend Nederland toe op het thema kringloopdenken in de nabije toekomst.

Het duurzaamheidspaviljoen richt zich op de maatschappelijke thema’s herontwikkeling en transformatie van vastgoed, bijvoorbeeld commercieel naar wooneenheden.

Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Locatie: Den Bosch
Organisatie: VNU exhibitions
Datum: 06-03-2012 – 08-03-2012
Reageer op dit artikel