congres

Duitsland staat centraal op de 23e editie van de internationale vastgoedbeurs Mipim. De organisatie verwacht van 6 tot en met 9 maart in het Palais des Festivals in Cannes ruim 19.000 deelnemers, waaronder 4.200 beleggers.

Mipim 2012 biedt met zestig congressen en seminars een indrukwekkend programma. Een interessant evenement wordt RE-Invest, dat een platform biedt voor institutionele vastgoedbeleggers. Het evenement, dit jaar voor het eerst gehouden, brengt op dinsdag 6 maart veertig institutionele beleggers uit de hele wereld samen.

Nederland staat op donderdagmiddag 8 maart centraal in het seminar ‘The Netherlands: hot spots, hot segments’. Onder leiding van moderator Jan Willem Bastijn (partner bij Cushman & Wakefield capital markets) wordt getracht het door de grote kantorenleegstand beschadigde imago bij te stellen. Panelleden zijn Marteen Briet (MPC Münchmeyer Petersen real estate services), Robert van Ieperen (Fakton) en Jeppe de Boer (OVG real estate).

De Utrechtse wethouder Gilbert Isabella zit op dinsdagmiddag 6 maart in het panel van het seminar ‘Challenges facing medium size European cities’. Pieter Bas Kovermans (Colliers) belicht op donderdagochtend 8 maart diverse Rotterdamse projecten tijdens de bijeenkomst ‘Harbouw logistics and river transports: a major issue’.

Gateway Netherlands, het Nederlandse platform op de beursvloer, wordt dit jaar gesponsord door Amsterdam Metropolitan Area Zuidas, de gemeente Utrecht, Multi Corporation, DWIRE (Dutch women In real estate), Fakton, OVG real estate, Redevco, Havenbedrijf Amsterdam en C. Hoen Dzn. Vorig jaar woonden 450 vertegenwoordigers van 170 verschillende Nederlandse bedrijven de beurs bij.

Locatie: Cannes
Organisatie: mipim
Datum: 06-03-2012 – 09-03-2012
Website: www.mipim.com
Reageer op dit artikel