congres

Geen categorie

Congres Bloeiende Bloemkoolwijken, strategieën voor een betere toekomst

Tijdens het congres staat de herstructurering van bloemkoolwijken centraal. De SEV en de BNA laten zien hoe de inmiddels gedateerde wijken uit de jaren 70 en 80 weer aantrekkelijk en toekomstbestendig gemaakt kunnen worden.

Tijdens een wandeling door de Almeerse Stedenwijk-Noord wordt de daar gehanteerde aanpak toegelicht. In de middag zijn er vijf verschillende inspiratiesessies met de volgende titels: ‘Fysiek-sociaal samenhangende projecten’, ‘Ruimtelijke recepten voor groen, infrastructuur en voorzieningen’, ‘Ruimtelijk wonen’, ’Energetische duurzaamheid’ en ‘Zelforganisatie’.

Locatie: Stadsschouwburg Almere

Locatie: Almere
Organisatie: Nirov, BNA en SEV
Datum: 03-04-2012
Reageer op dit artikel