congres

Geen categorie

Symposium Bouwgrond voor de volkshuisvesting

Tijdens het symposium worden de resultaten gepresenteerd van het recente onderzoek van bijzonder hoogleraar George de Kam naar de strategieën van corporaties op de grondmarkt. Het symposium biedt toezichthouders een overzicht van de voor- en nadelen van de verschillende manieren waarop woningcorporaties aan bouwgrond kunnen komen, laat zien welke resultaten met het grondbeleid geboekt zijn, en plaatst deze in het perspectief van actuele marktomstandigheden en beleid.

Bovendien worden enkele kengetallen gepresenteerd die toezichthouders kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in het grondbeleid van hun eigen organisatie.

Locatie:  Aula van de Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2 in Nijmegen

Locatie: Nijmegen
Organisatie: Radboud Universiteit Nijmegen
Datum: 01-03-2012
Website: www.vtw.nl
Reageer op dit artikel