congres

Geen categorie

Congres Groen 2012

Een van de belangrijke thema’s van dit congres is energie in de gebouwde omgeving en smart grids (intelligente netten). De decentralisatie en verduurzaming van onze energievoorziening zal de komende decennia steeds verder toenemen. Woonomgevingen zijn daarbij uitermate geschikt om als productielocatie te dienen via bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepompen en HRe-ketels.

Daarnaast worden ondernemers voorgelicht over nieuwe ondersteuningsregelingen bij innovaties zoals de RDA+ en de SDE+.
Het congres Groen 2012 maakt deel uit van de beurs Event Groen, die duurt van 23 tot en met 26 februari. De thema’s zijn: wonen, energie, mobiliteit, lifestyle, recreatie, food, water, recycling en innovatie.
Locatie: WTC in Leeuwarden

Locatie: Leeuwarden
Organisatie: Club 2025, stichting Energy Valley en Agentschap NL
Datum: 23-02-2012
Website: www.groen2012.nl
Reageer op dit artikel