congres

Geen categorie

Workshop Het recht van erfpacht en opstalrecht

De kredietcrisis heeft desastreuze gevolgen voor de vastgoedmarkt: kopers trekken zich terug en projecten komen stil te liggen. De mogelijkheden om gronden en panden te ontwikkelen en/of te verkopen lijken beperkter dan voorheen, nu partijen niet meer kunnen beschikken over voldoende financiële middelen.

Het recht van erfpacht en het opstalrecht kunnen deze impasse doorbreken, waardoor de motor kan blijven draaien en projecten doorgang kunnen vinden. Bovendien kan het recht van erfpacht en het opstalrecht een positieve bijdrage leveren aan de return on investment.

 Locatie:  Eindhoven Philips Stadion, inclusief rondleiding door beheerder

Locatie: Eindhoven
Organisatie: Vastgoed Business School
Datum: 01-03-2012
Reageer op dit artikel