congres

Geen categorie

Symposium Groen Vastgoed, goed verhuurd?

Op het symposium staat een aantal vragen over de verhuurbaarheid van duurzaam vastgoed centraal: Draagt het vergroenen van vastgoed bij aan de verhuurbaarheid? Waarom zou een huurder een duurzaam gebouw willen? Hoe kan de huisvestingsketen de gebruiker verleiden tot duurzame huisvesting? Hoe worden kosten en opbrengsten verdeeld?

Iedereen in de huisvestingsketen, van belegger tot verhuurder en van facilitair manager tot installateur krijgt met deze kwesties te maken. Tijdens het symposium komen alle partijen in de huisvestingsketen aan het woord en is er ruimte voor onderlinge discussie.

Rob van Bergen, directeur ISSO en woordvoerder van het Platform:’Bij de verduurzaming van gebouwen draait het om de wensen van de gebruiker, want die betaalt de huur. Hoe kunnen de duurzame wensen van de eindgebruiker geborgd worden in de huisvestingsketen? Uiteindelijk gaat het erom de zittende huurder te behouden in een duurzaam gebouw, in plaats van de focus te leggen op leegstand.’

Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch

Locatie: Den Bosch
Organisatie: Agentschap NL
Datum: 16-02-2012
Reageer op dit artikel