congres

Geen categorie

Waarderen van duurzaam vastgoed

De Verdieping Waarderen van duurzaam vastgoed gaat in op de relevante ontwikkelingen en praktijkaspecten ten aanzien van het waarderen van duurzaam vastgoed. Zo zijn er diverse ontwikkelingen op het gebied van nationale en internationale richtlijnen bij de taxatie van duurzaam vastgoed. Ook de functie van taxateur verandert als gevolg van marktontwikkelingen en wijzigingen in richtlijnen.

Tijdens deze Verdieping worden de actuele onderzoeksresultaten van een grootschalig Europese onderzoek naar duurzaamheidsparameters en de effecten daarvan op de financiële prestatie van het vastgoed bekendgemaakt.

Locatie:  Olympisch Stadion Amsterdam

Locatie: Amsterdam
Organisatie: Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NeVaP)
Datum: 08-12-2011
Website: www.nevap.nl
Reageer op dit artikel