congres

Geen categorie

LIVE webinar: Financiering, een Griekse tragedie?

Wat betekent de Griekse financiële tragedie voor uw vastgoedplannen? Gaat de Nederlandse vastgoedmarkt nog profiteren van de euro redding? Wanneer gaat de geldkraan van de banken voor de vastgoedsector weer open? Dit soort vragen komen aan bod op 8 november van 12.00 tot 12.30 tijdens het live webinar van het vastgoedLAB van de Tilburg University / TiasNimbas.

Ditmaal staat ‘vastgoedfinanciering, een Griekse tragedie?’ centraal. Te gast zijn dan Harald Benink, hoogleraar banking and finance aan de Universiteit van Tilburg, en Roel van de Bilt, statutair directeur van de FGH Bank. Zij bespreken de financiële dynamiek van dit moment en vertalen dit naar de vastgoedmarkt van morgen. Initiatiefnemer is prof. dr Dirk Brounen, professor of Real Estate Economics.

Deelname aan de discussie is gratis via de website www.vastgoedlab.nl

Uiteraard kan deze opname ook op een later tijdstip worden bekeken via de website.

Organisatie: vastgoedLAB
Datum: 08-11-2011
Tijdstip: 12.00 uur
Reageer op dit artikel