congres

Geen categorie

Eindejaarsnetwerkbijeenkomst Gebiedsontwikkeling

De titel van de netwerkbijeenkomst is Gebiedsontwikkeling: het nieuwe spel, maar wie zijn de spelers? Sinds de vastgoedcrisis is de wereld van de stedelijke ontwikkeling veranderd. Het gaat niet meer om zo hard mogelijk groeien, maar om zo slim mogelijk omgaan met wat voor handen is.

Het spel is anders en dit levert dat ook andere spelers op. Het zijn niet meer vanzelfsprekend de gemeenten en overheden die alles regelen of de corporaties en vastgoedontwikkelaar die alles uitvoeren. Elba Media ziet een opmars van burgercollectieven, social entrepreneurs, burgemeesters en beleggers. En die brengen andere kennis mee, nieuwe manieren van werken, een andere kijk op het geheel.

De gezamenlijke eindejaarsnetwerkbijeenkomst van de vakbladen Bedrijventerrein, Stedelijk Interieur, Vitale Stad en Water, Wonen & Ruimte wordt georganiseerd door Elba Media

Locatie: de grote kerk, Schiedam

Locatie: Schiedam
Organisatie: Elba Media
Datum: 01-12-2011
Reageer op dit artikel