congres

Geen categorie

Symposium AaBe in Perspective

Het thema van het symposium AaBe in Perspective; social, public and cultural aspects of public space, is de behoefte van de burgers aan woon- en werkplekken in combinatie met gemeenschappelijke ruimtes, herkenbare oriëntatiepunten in de ruimte en sociale ontmoetingsplaatsen. De sprekers gaan in op de Tilburgse projecten Spoorzone en Piushaven, met als middelpunt de voormalige AaBe textielfabriek.

Het symposium vindt plaats in het kader van het Erasmus Festival Brabant 2011 van 19 tot en met 27 november. Het thema van het Erasmus Festival is de vormgeving van de publieke ruimte in de stad. Het thema is gekoppeld aan de Erasmusprijs, die dit jaar wordt toegekend aan de Catalaans-Spaanse architect en stedenbouwkundige Joan Busquets.

Locatie: Rijksmonument AaBe textielfabriek, Tilburg

Locatie: Tilburg
Organisatie: Bouwinvest
Datum: 22-11-2011
Reageer op dit artikel