congres

Geen categorie

Het Vastgoedsymposium

Het vastgoedsymposium voor academische vastgoedstudenten heeft als thema trends in de Vastgoedmarkt. Sinds de crisis is de markt veranderd. Innovaties zijn nodig om te excelleren in deze mindere tijden. De uitdaging is om kansen te zien en te benutten. De trends van vandaag bepalen voor een belangrijk deel het toekomstige werkveld van de studenten. Het doel van het symposium is om hen een sneakpreview te geven van hun toekomstige werkomgeving en kennis te laten maken met de vastgoedwereld.

Organisator stichting Hét Vastgoedsymposium is een samenwerkingsverband tussen de drie academische vastgoed studieverenigingen: FRESH (landelijk), BOSS (TU Delft) en SERVICE (TU/e).

Locatie: Hoofdkantoor ABN‐Amro aan de Gustav Mahlerlaan, Amsterdam

Locatie: Amsterdam
Organisatie: Stichting Hét Vastgoedsymposium
Datum: 01-12-2011
Reageer op dit artikel