congres

Geen categorie

PPS Seminar Energy Service Companies

Veel vastgoedeigenaren onderzoeken mogelijkheden om budgetneutraal hun vastgoed te verduurzamen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Publiek Private Samenwerkingsconstructies (PPS) lenen zich voor een duurzame manier van investeren in (ver)nieuwbouw projecten, waarbij wordt gekeken naar kostenbesparing over de levensduur. Energy Service Companies (ESCo’s), een vorm van PPS, is een slimme manier om gebouwen budgetneutraal te verduurzamen. Uitgangspunt is dat de gegarandeerde verlaging van de energielasten de investering in energiebesparende maatregelen, inclusief financiering en onderhoud daarvan dekt.

Locatie: Rotterdam

Organisatie: PPS netwerk Nederland i.s.m. Strukton en Agentschap NL
Datum: 07-11-2011
Reageer op dit artikel