congres

Geen categorie

Openbare les maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk gedreven organisaties zien hun vastgoed vooral als een middel om de maatschappelijke dienstverlening op gebieden als zorg, onderwijs en betaalbaar wonen te borgen. Onder invloed van ontwikkelingen als individualisering, versobering van het verzorgingsstaatarrangement en toegenomen marktwerking groeit het besef dat het eenzijdig vastleggen van maatschappelijk gelabeld vermogen in vastgoed wel eens heel weinig rendement en veel risico’s met zich mee kan brengen.

Het maatschappelijk gelabeld vermogen kan – anders dan nu – jaarlijks miljarden aan rendement opleveren, dat tot in lengte van jaren besteed kan worden aan de maatschappelijke opgaven van nu én straks. 

14.00-16.00 uur
Auditorium Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91 in Rotterdam

Locatie: Rotterdam
Datum: 07-09-2011
Reageer op dit artikel