congres

Geen categorie

Bouwkunde Bedrijvendagen

Bouwkunde Bedrijvendagen

De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel studenten van de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven en studenten van andere bouwkundige opleidingen (HBO- en WO-instellingen) in het land in contact te brengen met bouwgerelateerde bedrijven.

De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel studenten van de Faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven en studenten van andere bouwkundige opleidingen (HBO- en WO-instellingen) in het land in contact te brengen met bouwgerelateerde bedrijven. Gedurende de Bouwkunde Bedrijvendagen zijn er verschillende manieren om in contact te komen met bedrijven, voorbeelden hier van zijn; gesprekkenrondes, lezingen, workshops en een bedrijvenmarkt. Op deze manier kunnen studenten op een informele en gemakkelijke manier in contact komen met het bedrijfsleven. Het jaar 2011 is een bijzonder jaar voor de Bouwkunde Bedrijven Dagen, het lustrum van 10 jaar wordt in dit jaar bereikt, daarom zal er tijdens de komende Bouwkunde Bedrijvendagen extra groot worden uitgepakt. De Bouwkunde Bedrijvendagen vinden plaats op 22 en 23 november.

Kijk voor meer informatie op www.bouwkundebedrijvendagen.nl

 

Locatie: Eindhoven
Organisatie: TU Eindhoven
Datum: 22-11-2011 – 23-11-2011
Contact: Cees Wagemaker
Adres: Vertigo 1.52, Eindhoven
Reageer op dit artikel