congres

Geen categorie

Leergang Projectontwikkeling

De leergang Projectontwikkeling heeft als doelstelling kennis over te dragen over de filosofie, principes, methoden, technieken en randvoorwaarden die het vastgoedproces kenmerken. De NEPROM streeft er naar om cursisten in een beknopt tijdsbestek inzicht te geven in het ontwikkelingsproces. Het integrale overzicht staat in de leergang boven een gedetailleerde behandeling van onderdelen van het vastgoedproces. De inhoudelijke verzorging is in handen van docenten uit de praktijk. Naast kennisoverdracht gaat het in de Leergang nadrukkelijk ook om kennisuitwisseling.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deelname in september 2011. De Neprom laat tijdelijk cursisten toe afkomstig van niet-lidbedrijven. Ook worden enkele deelnemers van overheden en corporaties toegelaten.

De leergang vindt plaats op  29, 30 september en 1 oktober, 3-5 november, 8-10 december 2011 en 5-7 januari 2012.

kijk voor meer informatie op www.neprom.nl/leergang-projectontwikkeling

Locatie: n.t.b.
Organisatie: neprom
Datum: 29-09-2011
Website: www.neprom.nl
Reageer op dit artikel