congres

Geen categorie

Congres 110 jaar Woningwet

De Woningwet is ontstaan in 1901 vanuit de zorg over de erbarmelijke woon- en leefomstandigheden van arbeiders. Deze wet is de oorsprong van de overheidsbemoeienis met volkshuisvesting en ruimtelijke ordening.

Tijdens het congres 110 jaar Woningwet staan het Onderzoeksinstituut OTB van de TU Delft, het Nirov en het Ministerie van BZK/DG Wonen, Wijken en Integratie stil bij het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van de Woningwet en haar uitdagingen en verworvenheden. Diverse oud-bewindslieden formuleren gezamenlijk de doelen en uitdagingen anno 2011 wat betreft woonkwaliteit, woningmarkt en bouwsector.

klik hier voor meer informatie

Locatie: Amsterdam
Organisatie: TU Delft, Nirov, ministerie van BZK
Datum: 01-11-2011
Reageer op dit artikel