congres

Geen categorie

Praktijkcongres Gebiedsontwikkeling in een andere realiteit

Een landelijk praktijkcongres met de centrale vraag hoe markt en overheid samen kunnen vormgeven aan de herstructurering van binnenstedelijke locaties en aan de duurzame ontwikkeling van het buitengebied.

De financiële en vastgoedcrisis vraagt om praktische, soms onorthodoxe maatregelen. Wanneer oude recepten niet meer werken, neemt de noodzaak tot creativiteit, economisch denken en nuchterheid toe. Voor de Praktijkleerstoel alle reden om nieuwe initiatieven en bijna vergeten klassiekers te bundelen in een praktijkcongres waaraan ook minister Melanie Schultz van Haegen een bijdrage levert.

Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht

Locatie: Utrecht
Organisatie: Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft i.s.m. Rostra
Datum: 17-02-2011
Contact: (070) 3648703
Reageer op dit artikel