congres

Geen categorie

VKG Architectuurdag

VKG Architectuurdag

In samenwerking met het toonaangevende vakblad de Architect organiseert de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustie (VKG) een inspirerend evenement met als thema KUNSTstof 2.0.

Tijdens de VKG Architectuurdag op 9 december in Rotterdam gaan we met elkaar op zoek naar inspiratie voor innovaties op het gebied van design, gevels, gebruik en duurzaamheid. Is er zoiets als Kunststof 2.0?

Kom ook naar dit gratis evenement en ga in discussie met sprekers als Jeroen K. Verbrugge van FLEX/theINNOVATIONLAB en Tanja Buijs, architect bij Rudy Uytenhaak Architectenbureau. Tijdens de VKG Architectuurdag in Hal 4.1 te Rotterdam worden ook de winnaars van de VKG Architectuurprijs 2010 en de Renovatieprijs 2010 bekendgemaakt.

Meer informatie, programma en aanmelden: www.vkg-architectuurprijs.nl

 

Locatie: Rotterdam
Datum: 09-12-2010
Adres: Watertorenweg 200, Rotterdam
Reageer op dit artikel