congres

Geen categorie

Yardi / Vastgoedmarkt Young Talent Award

Yardi / Vastgoedmarkt Young Talent Award

Wie wordt de winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award?

 Rik Eertink (ING Real Estate IM), Paykar Pala (Paykar Makelaardij) en Sara Veldhuizen (Savills) zijn genomineerd voor de Yardi / Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Dit drietal werd genomineerd na een levendig debat op de laatste dag van de Provada 2010 tussen de zes kandidaten in de eerste ronde. De andere drie waren Marije Talstra (Twynstra Gudde), Arjan Veelers (Nieuwbouw Nederland) en Wouter van den Wildenberg (Fakton).

U kon tot en met 30 september stemmen op één van de drie genomineerden. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Captains of Industry Diner van Provada op 20 november.

Rik Eertink, asset manager Retail ING REIM

Rik Eertink (30) studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en Architectuur aan de TU Delft. Ook behaalde hij de MRE aan de Amsterdam School of Real Estate. Hij won met zijn master thesis de IVBN master Thesis Award 2010. Sinds 2004 werkt Eertink bij ING Real Estate, aanvankelijk als trainee en sinds 2006 als asset manager Retail bij ING REIM.

 

Paykar Pala, eigenaar Paykar Makelaardij

Paykar Pala (36) begon haar professionele loopbaan als allround medewerker verhuur bij Amsterdam Housing. Ze stapte daarna over naar de auto- en motorsector. Via AM Wonen en de gemeente Haarlemmermeer kwam ze terecht in de makelaardij. Eerst als assistent makelaar bij Brockhoff Makelaars en vanaf 2007 als eigenaar/makelaar van Paykar makelaardij.

 

Sara Veldhuizen, hoofd Strategic Consultancy Savills

Sara Veldhuizen (32) hoopt dit jaar af te studeren als Executive MBA aan de RSM Erasmus Universiteit. Ze behaalde eerder een MSc in Real Estate and Housing en volgde een cursus aan de ASRE. Voordat zij in 2007 toetrad tot Savills als associate director Strategic Consultancy, werkte ze bij Jones Lang LaSalle als senior consultant en bij Ecorys Nederland als parttime researcher.

 

 

 

Locatie: Noordwijk
Datum: 20-11-2010
Reageer op dit artikel