boek

Taxatieboekje Gebouwschade

Geen categorie

Taxatieboekje Gebouwschade

Het taxatieboekje Gebouwschade informeert u over veel voorkomende schades en gebreken aan woningen, gebouwen en omliggend terrein. De schades en gebreken betreffen de bouwkundige elementen, installaties en terreinonderdelen aan de binnen- en buitenzijde van woningen en gebouwen of op het omliggende terrein.

Voor een snelle herkenning staat bij elk schadebeeld een kleurenfoto en een korte beschrijving van het verschijnsel en de oorzaak. Als oplossing voor de schade wordt steeds de in de praktijk gangbare reparatie aangereikt, compleet met een indicatie van de kosten. Hiermee krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de ernst en de omvang van de schade, de urgentie van de maatregelen en de kosten daarvan.

De schades en gebreken betreffen: fundering, gevel, binnenwand, vloer, dak, skelet, plafond, klimaatinstallatie, water en sanitair, elektrische installatie, communicatie en beveiliging, transportinstallatie en terrein.

Voordelen:
• Snel én nauwkeurig de waarde bepalen voor uw taxatie.
• Gemakkelijk vergelijken van alternatieven door de uitvoeringsvarianten.
• Eenvoudig schade beoordelen van diverse soorten gebouwen, installaties en terreinen.
• Directe indicatie van de kosten van reparatie of vervanging.
• Praktische adviezen over de herstelmogelijkheden.

Abonnement
U kunt ook een abonnement op deze uitgave nemen. U ontvangt ieder jaar automatisch de nieuwe uitgave. Klik hier voor meer informatie.

ISBN: 9789462451834
Type: book
Aantal pagina’s: 364
Prijs: € 289 (exclusief BTW)
Jaartal: empty
Uitgever: BIM Media
Reageer op dit artikel