boek

WOZ Jurisprudentie

Geen categorie

WOZ Jurisprudentie

WOZ-Jurisprudentie omvat vrijwel alle gepubliceerde jurisprudentie op het terrein van de Wet WOZ.

De jurisprudentie is eenvoudig toegankelijk door de registers op trefwoord en op datum.

Voor de dagelijkse praktijk is WOZ-Jurisprudentie een praktisch hulpmiddel om snel na te gaan of er relevante jurisprudentie verschenen is over een bepaald onderwerp. Door de verwijzing naar de belangrijkste vindplaatsen is het tevens bruikbaar voor verdieping van kennis.

De andere WOZ boeken zijn:
WOZ-Taxaties
WOZ-Wetgeving
WOZ-Bezwaar en beroep

Naast de boeken kunt u ook een abonnement nemen op de kennisbank WOZ. Op deze kennisbank vindt u snel uw informatie over breder gebruik van de WOZ en BAG. U kunt een abonnement nemen op deze kennisbank met de boeken of zonder de boeken.

Kijk op www.kennisbankwoz.nl voor meer informatie.

ISBN: 9789012585019
Type: book
Aantal pagina’s: 464
Prijs: € 60,42
Uitgever: BIM Media
Reageer op dit artikel