boek

Vastgoed, markt en ruimte

Geen categorie

Vastgoed, markt en ruimte

Vastgoed, markt en ruimte gaat over de ruimtelijke ontwikkeling van de samenleving en bedrijvigheid en wat dat betekent voor de ruimtelijke inrichting. Het is bestemd voor opdrachtgevers en hun raadgevers die betrokken zijn bij gebiedsontwikkeling en de ontwikkeling van vastgoed en het belangrijk vinden huisvesting te realiseren die weliswaar financieel rendement oplevert, maar in eerste instantie ons welzijn ondersteunt.

Dit is belangrijk in een tijdperk dat wordt gekenmerkt door heftige schokken. Van opdrachtgevers en hun raadgevers wordt leiderschap gevraagd. Dit boek biedt een denkkader om het steeds complexere proces van vastgoedontwikkeling beter te overzien, zodat opdrachtgevers en alle bouwpartners beter in staat zijn ‘het beste vastgoed in de ruimtelijke context’ te realiseren.

Auteurs
Ir. C.A.J. van Beukering RVGME is raadgevend Ingenieur NLingenieurs, directeur Partners in Vastgoed Management (PVM) en voorzitter van de Stichting van Vastgoedmanagers www.rvgme.nl. Hij is tevens auteur van het boek Vastgoedontwikkeling en Vastgoedmanagement. Samen met Vastgoed, markt en ruimte vormen deze boeken een drieluik met informatie die relevant is voor eigenaren, exploitanten en ontwikkelaars van vastgoed.

Drs. M.M.H.M. Donkers studeerde Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg en is thans hoofd Vastgoedmarktanalyse bij FGH Bank. Hier is hij verantwoordelijk voor alle researchactiviteiten gericht op de commerciële vastgoedmarkt. Hij is tevens als docent verbonden aan de post-HBO opleidingen Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool en Vastgoedontwikking aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. De bijdrage van de heer Donkers is geschreven op persoonlijke titel.

Drs. F.J. Oevering is als economisch onderzoeker werkzaam bij de afdeling Kennis en Economisch Onderzoek van Rabobank Nederland te Utrecht. In deze functie ondersteunt hij onder meer de lokale Rabobanken met studies over de sociaal-economische ontwikkeling in hun werkgebieden. Hij studeerde Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht. Hij is tevens als docent verbonden aan de post-HBO opleiding Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool. De bijdrage van de heer Oevering is geschreven op persoonlijke titel.

ISBN: 9789012384100
Type: book
Aantal pagina’s: 468
Prijs: € 42,45
Uitgever: BIM Media
Reageer op dit artikel