boek

Taxarom online

Geen categorie

Taxarom online

Met Taxarom online haalt u de meest complete databank van kostengegevens in huis. Meer dan 500 referentieprojecten helpen u tot een snelle en betrouwbare berekening van (her)bouwwaardes of schades te komen.

Wanneer u aan de slag gaat met taxaties wilt u verzekerd zijn van actuele en betrouwbare kostengetallen. Met de vrijheid om zelf aanpassingen te verrichten om op eenvoudige wijze binnen afzienbare tijd een rapport te kunnen leveren. Niet alleen voor onroerend goed maar ook voor schades. Taxarom Online voorziet u hier in.

Met Taxarom online haalt u de meest complete databank van kostengegevens in huis. Meer dan 500 referentieprojecten helpen u tot een snelle en betrouwbare berekening van (her)bouwwaardes of schades te komen.

Een aantal voordelen van Taxarom Online:
-De kostengegevens kunnen aangepast worden voor nog nauwkeurigere taxaties
-Na invoer genereert Taxarom Online een rapport aan te passen naar uw voorkeur
-Eerder uitgevoerde berekeningen kunt u bewaren voor later gebruik
-In combinatie met de online ontvangt u een flinke korting op het boekje

Naast Taxarom Online levert Bim Media ook de taxatieboekjes. Deze zijn een begrip in de markt en vormen de basis van onze taxatieproducten.

De 4 Taxatieboekjes zijn:
-Taxarom Online Gebouwschade
-Taxarom Online Woningen
-Taxarom Online Bedrijfspanden
-Taxarom Online Agrarisch

Er zijn veel combinaties mogelijk. Via deze bestelpagina ontvangt u alle 4 de Taxatieboekjes en de Taxarom Online. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Taxarom Online? Neemt u dan contact op ons op via 070-3046777 of mail naar klantenservice@bimmedia.nl.Taxarom

ISBN: TAX5BKOL
Type: online
Prijs: € 950
Uitgever: BIM Media
Reageer op dit artikel