boek

App Vastgoedmarkt Profiel

Geen categorie

App Vastgoedmarkt Profiel

Vastgoedmarkt Profiel is een jaarlijkse uitgave van Vastgoedmarkt, het onafhankelijke vakblad voor de vastgoedsector. Profiel is de meest complete adressengids voor commercieel vastgoed in Nederland. Gevuld met de bedrijfsgegevens van meer dan 4.000 partijen die actief zijn in de Nederlandse vastgoedsector en aangevuld met uitgebreide bedrijfsprofielen. Deze 24e editie van Vastgoedmarkt Profiel is nu ook […]

Vastgoedmarkt Profiel is een jaarlijkse uitgave van Vastgoedmarkt, het onafhankelijke vakblad voor de vastgoedsector.

Profiel is de meest complete adressengids voor commercieel vastgoed in Nederland. Gevuld met de bedrijfsgegevens van meer dan 4.000 partijen die actief zijn in de Nederlandse vastgoedsector en aangevuld met uitgebreide bedrijfsprofielen.

Deze 24e editie van Vastgoedmarkt Profiel is nu ook als iPad-app beschikbaar. In deze app kunt u contactgegevens zoeken van alle vastgoedorganisaties. Ook kunt met een klik op een profiel doorlinken naar het uitgebreide profiel van de desbetreffende organisatie.

 Download hier de gratis App Vastgoedmarkt Profiel

ISBN: 9789012582957
Type: online
Aantal pagina’s: 318
Jaartal: 2011
Uitgever: Sdu Uitgevers
Reageer op dit artikel