blog

Nieuwsstelling: Roep om steun bouw is zinloos

Geen categorie

Nieuwsstelling: Roep om steun bouw is zinloos

De bouw heeft een steuntje in de rug nodig om de economie te redden. Daarom vragen achttien maatschappelijke organisaties in een petitie om de woning(nieuw)bouw te stimuleren, de Nederlandse Hypotheekinstelling op de richten en de verhuurdersheffing te koppelen aan de investeringen in woningen en buurten. De petitie is mede ondertekend door brancheorganisaties van bouwers, ontwikkelaars en corporaties.

Acties als deze werken niet. Toen de bomen tot in de hemel groeiden, had de bouw- en ontwikkelingsector de overheid niet nodig. Daarom geeft het geen pas om nu de hand op te houden. Het heeft ook geen zin; eerst moeten de betrokken sectoren werken aan het herstel van hun imago. Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel