blog

Nieuwsstelling: Ras’ claim lijkt op wraakactie

Geen categorie

Nieuwsstelling: Ras’ claim lijkt op wraakactie

Op het moment dat SNS Reaal in zwaar weer verkeert, zoekt Ronald Ras de publiciteit met een claim van 409 miljoen euro voor het spaaklopen van het project Mosa Trajectum in de Spaanse stad Murcia. Ras houdt SNS Reaal-dochter Property Finance verantwoordelijk voor het mislukken van het golfresort met 2.000 luxe villa’s, winkelcentra, een sportinstituut en een hotel. SNS Reaal-dochter Property Finance trok zich terug uit het project en zou een verplichting niet zijn nagekomen om voor een andere financier te zorgen. Ook zou SNS Reaal tot vier keer toe medewerking hebben geweigerd aan de verkoop van het project aan een door Ras aangedragen investeerder.
Ras diende 9 januari een betalingsverzoek in bij de rechtbank van Murcia en haalde daarmee de landelijke media. De claim was in november al bekend bij SNS en het bedrijf wachtte op een onderbouwing van de claim. Die onderbouwing kwam er niet. De claim lijkt op een wraakactie.
Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel