blog

Nieuwsstelling: interesse voor gebruiker komt tien jaar te laat

Geen categorie

Nieuwsstelling: interesse voor gebruiker komt tien jaar te laat

‘De toekomst van het vastgoed wordt bepaald door de wensen van de gebruiker. Die gebruiker wil geïnspireerde werknemers in creatieve gebouwen op de goede plekken. Veel gebruikers zoeken geen gebouw, maar een formule waar ontmoeten en goede horeca essentieel zijn.’ Dat zei Cuno van Steenhoven, voorzitter Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff tijdens de presentatie van het jaarlijkse VastgoedVisierapport.

De analyse is juist, maar komt tien jaar te laat. Want de gebruiker had altijd al centraal moeten staan. De klant is koning en die klant is uiteindelijk de gebruiker. Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel