blog

Nieuwsstelling: Publiek-private samenwerking heeft toekomst

Geen categorie

Nieuwsstelling: Publiek-private samenwerking heeft toekomst

Onder aanvoering van de Kamer van Koophandel gaan negen private partijen en vijf Utrechtse publieke partijen onderzoeken hoe de duurzame ontwikkeling van de A12-zone tussen Oudenrijn en Lunetten vorm kan krijgen.
Partijen als Volker Wessels, Ballast Nedam, Hornbach, van der Valk en Green Vastgoed (familie Zeeman) hebben aangegeven de komende jaren al flink te willen investeren. Dat gaat om honderden miljoenen euro’s. Die investeringen kunnen de aanjager zijn voor toekomstige investeringen in woningbouw, infrastructuur en bedrijfshuisvesting. Die initiatieven worden niet volgens ‘de traditionele methode’ georganiseerd, maar op basis van een vernieuwende aanpak waarbij private, publieke en maatschappelijke partijen samen een gemeenschappelijke visie ontwikkelen. Heeft publiek-private samenwerking de toekomst volgens u?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel