blog

Nieuwsstelling: Zuid-Holland moet stekker uit Bleizo trekken

Geen categorie

Nieuwsstelling: Zuid-Holland moet stekker uit Bleizo trekken

Gisteren stelde Gedeputeerde Staten van Noord-Holland voor de tweede keer zijn besluit uit over factory outlet center Bleizo tussen Bleiswijk en Zoetermeer. Een woordvoerder lichtte toe dat er binnen GS onenigheid is over het winkelcomplex. Volgende week dinsdag zal GS wel een besluit nemen, al durft de woordvoerder daarvoor zijn hand niet in het vuur te steken. De afgelopen weken gaat er geen dag voorbij of er staat wel een nieuwe tegenstander op tegen het winkelcomplex in de polder.

De bijna voltallige vastgoedsector, Detailhandel Nederland en CBW-Mitex waren al tegen. Gisteren trok de PvdA-fractie in de Provinciale Staten van Zuid-Holland haar steun in. De gemeente Den Haag is met Zoetermeer en Lansingerland een van de weinig overgebleven voorstanders. Maar de hofstad wil via Bleizo vooral meer passagiers naar de Randstadrail lokken. Dergelijke motieven zijn geen rechtvaardiging voor een door velen voorspelde ontwrichting van het winkellandschap. Zuid-Holland moet daarom de stekker uit het plan voor factory outlet center Bleizo trekken. Bent u het hiermee eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel