blog

Nieuwsstelling: ‘Voorwaarden’ Bleizo boterzacht

Geen categorie

Nieuwsstelling: ‘Voorwaarden’ Bleizo boterzacht

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland willen de komst van een factory outlet center (FOC) in het Bleizo-gebied in Zoetermeer/Lansingerland onder voorwaarden toestaan. Dat schreef ze gisteren in een persbericht. De belangrijkste eis van de provincie is dat het winkelvloeroppervlak van maximaal 20.000 m2 voor tenminste de helft gevuld wordt met detailhandel van topproducenten en exclusieve outletartikelen, het zogeheten hoogwaardige segment. Maar waar ‘detailhandel van topproducenten en exclusieve outletartikelen, het zogeheten hoogwaardige segment’ precies voor staat is onduidelijk. Is dat Louis Vuitton, Gucci, Vero Moda, Only, Clockhouse? De ‘voorwaarden’ voor Bleizo zijn boterzacht en dus voor iedere invulling denkbaar .Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel