blog

Nieuwsstelling: ranglijst JLL dwingt markt tot pijnlijke daden

Geen categorie

Nieuwsstelling: ranglijst JLL dwingt markt tot pijnlijke daden

Vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle (JLL) verrichte onderzoek naar de prestaties van 232 Nederlandse kantorenlocaties. Daarmee is de aantrekkelijkheid van 75 procent van de kantorenmarkt op basis van objectieve indicatoren inzichtelijk gemaakt. De eigenaren van de kantoren op Lelystad Airport (nummer 232) zullen daarmee ongetwijfeld minder blij zijn dan de eigenaren op de Zuidas (1) en het Haagse Beatrixkwartier (2). JLL verdient hiervoor echter alle lof. Ten eerste steekt de vastgoedadviseur hiermee als commerciële partij zijn nek uit. Maar bovenal dwingt die marktpartijen om nu eindelijk eens de daad bij het woord te voegen. Na jarenlange discussies over afschrijvingen op en sloop van kansloze kantoren hebben ze geen excuus meer om daar vanaf vandaag mee te beginnen. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel