blog

Nieuwsstelling: parkeertarieven bedreigen Nederlandse winkelgebieden evenveel als webwinkelen

Geen categorie

Nieuwsstelling: parkeertarieven bedreigen Nederlandse winkelgebieden evenveel als webwinkelen

De tarieven voor parkeren op straat blijven stijgen. In het centrum van de dertig grote steden is het parkeren in de afgelopen vier jaar gemiddeld 15 procent duurder geworden. Alleen in Rotterdam zijn de duurste plaatsen goedkoper geworden. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. In Amsterdam zijn automobilisten met een uurtarief van 5 euro het duurste uit, een stijging van 4 procent. Volgens de Consumentenbond ergeren mensen zich er enorm aan. De parkeertarieven zijn zo langzamerhand een even grote bedreiging voor Nederlandse winkelgebieden als webwinkelen. Wat denkt u?

 

 Powered by

 

Reageer op dit artikel