blog

Nieuwsstelling: verkiezing lelijkste plek van Nederland is stemmingmakerij

Geen categorie

Nieuwsstelling: verkiezing lelijkste plek van Nederland is stemmingmakerij

Afgelopen maandag werd bekend dat winkelcentrum Stokhorst in Enschede is verkozen tot de lelijkste plek van Nederland. Het betrof een verkiezing van het VPRO-programma De Slag om Nederland. Naast het winkelcentrum wisten ook de Brinkmannpassage in Haarlem en het Centraal Station in Zoetermeer een plekje in de top 3 te veroveren, dit terwijl voor onder meer het stationsgebied in Zoetermeer ambitieuze herinrichtingsplannen worden ontwikkeld.
Ook gaat het programma voorbij aan een aantal mooie winkelcentra en kantoren die onlangs werden ontwikkeld of opgeleverd.

 

 Powered by

 

Reageer op deze nieuwsstelling: De verkiezing lelijkste plek is stemmingmakerij

Reageer op dit artikel