blog

Het nieuws van Jan Willem Weissink

Geen categorie

Het nieuws van Jan Willem Weissink

Jan Willem Weissink, CEO Corio Nederland, reageert op het nieuws van dinsdag 3 januari dat Servex en Seats2Meet twee nieuwe vestigingen met een flexibel kantorenconcept openen op stationslocaties.

Weissink: ‘De groei van Seats2Meet past helemaal in de trend van een toenemende mix van functies in winkelcentra en andere drukke punten zoals treinstations. Deze plekken worden kruispunten waar een groot publiek op flexibele tijdstippen wil werken, ontmoeten, beleven en shoppen. Niet voor niets is het bij Seats2Meet in Hoog Catharijne ook zo druk. Corio, eigenaar van Hoog Catharijne, heeft te maken met diezelfde trends in een veranderende wereld. De toekomst van onze winkelcentra zal er echt anders uit gaan zien. Fysiek ontmoeten blijft hierin de sleutelfactor en van onuitwisbare waarde. Seats2Meet bewijst tegelijkertijd dat de vermenging van online en offline functies geen bedreiging hoeft te zijn, maar succesvol kan bijdragen aan samenkomen, mensen spreken en samen dingen beleven.’

Lees hier het artikel Nieuwe vestigingen flexibel kantorenconcept.

Reageer op dit artikel