blog

Het nieuws van Patrick Kremer

Geen categorie

Het nieuws van Patrick Kremer

Voor Patrick Kremer, CEO van Actys, was in de week van 13 juni, het bericht dat de gemeente Amsterdam transformatie van kantoren eenvoudiger wil maken opvallend.

‘Nu zijn wij als “vastgoedmarkt” aan zet voor de volgende stap’, meent Kremer: ‘Wethouder Maarten van de Poelgeest doet de eerste (echte?) stap. De uitnodiging is te komen met een goed project. Ken ik zo’n project? Dat is in ieder geval mijn eerste gedachte bij het lezen van dit artikel. Fijn als in een lastige (Amsterdamse) kantorenmarkt nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd. Ik hoop dat wij als “vastgoedmarkt” de uitnodiging op zeer korte termijn aannemen, zodat ook andere gemeenten (Den Haag?) met (verruimde) mogelijkheden komen. Of het voldoende helpt de groter wordende wolken in Europa over te doen trekken, betwijfel ik, maar wij doen als markt in ieder geval dan wij moeten doen! Nu even verder speuren naar nieuws over de mogelijke gevolgen van Griekenland. Wat betekent afstempeling van staatpapier, welke gevolgtrekking kan het hebben voor de rente ontwikkelingen versus inflatie, banken en verzekeraars en natuurlijk de interesse voor ons inflatiebestendig vastgoed?!’

 Lees het artikel: Amsterdam vereenvoudigt transformatie kantoren

Reageer op dit artikel