blog

Het nieuws van Heino Vink

Geen categorie

Het nieuws van Heino Vink

Heino Vink, directeur bij Multi Vastgoed struinde naar eigen zeggen afgelopen week door nog steeds heel veel negatieve berichten over faillissementen, krimp, lagere prijzen etc, maar stuitte in de week van 20 juni ook op het bericht over de herontwikkeling van Winkelcentrum Keizerslanden in Deventer.

‘Niet zo zeer omdat we zelf hierbij betrokken zijn, maar wel omdat dit project in algemene zin een voorbeeld is voor de opgave van de toekomst in de (winkel)vastgoedmarkt. Herontwikkeling van centra die een belangrijke positie innemen in het dagelijks leven van mensen in een wijk is mogelijk door het brede maatschappelijke en commerciële draagvlak. Belegger NSI, corporatie Ieder1, gemeente Deventer en de ontwikkelaar werken bij het project intensief samen.’

Lees hier het artikel: Herontwikkeling winkelcentrum Keizerslanden

Reageer op dit artikel