nieuws

Synchroon verhuist naar WTC Utrecht

Financieel

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, is verhuisd naar de stad waar het tien jaar geleden allemaal is begonnen: met de ingang van het nieuwe jaar zijn wij gevestigd in het WTC Utrecht.

Synchroon verhuist naar WTC Utrecht
WTC Utrecht

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, is verhuisd naar de stad waar het 10 jaar geleden allemaal is begonnen: met de ingang van het nieuwe jaar zijn wij gevestigd in het WTC Utrecht. Synchroon behoort tot de grotere ontwikkelaars van Nederland en is een volle en zelfstandige dochter van TBI Holdings in Rotterdam.

De keuze voor Utrecht was snel gemaakt: de centrale ligging, de stedelijke cultuur en het duurzame karakter van het nieuwe WTC, maakte Utrecht voor ons een logische keuze. En direct naast het centraal station, zodat zowel het team als onze relaties, gemakkelijk met het ov kunnen reizen.

Het nieuwe kantoor, ingericht door architectenbureau Space Encounters, is een groene, gastvrije werkomgeving. De inrichting van het kantoor is gebaseerd op circulaire principes en in het kantoor staan maar liefst 800 planten die bijdragen aan een gezonde en prettige werkomgeving. Een groene leefomgeving maakt ons weerbaarder tegen stress, draagt bij aan sneller herstel na ziekte, zuivert de lucht en zorgt voor een beter sociaal klimaat. Het kantoor is zodanig ingericht dat onze partners altijd welkom zijn om gebruik te maken van één van onze flexplekken of aan te schuiven tijdens onze gezonde en biologische lunch.

Gebouwd door dochters

Bouwbedrijf Hazenberg was verantwoordelijk voor de afbouw van ons kantoor, adviesbureau HEVO had een adviserende rol voorafgaand en tijdens de verhuizing. Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van TBI Holdings.

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.

Foto's

Reageer op dit artikel