nieuws

Unga huurt 1500 m2 in Noma House

Financieel

Noma House aan de Zuidas in Amsterdam is nu volledig verhuurd.

Unga huurt 1500 m2 in Noma House
Noma House Zuidas Amsterdam

Unga heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor circa 1.500 m2 kantoorruimte in Noma House.

Noma House, een investering van het CBRE Dutch Office Fund, is een hoogwaardig kantoorgebouw met Breaam Outstanding rating, en is ontwikkeld door Maarsen Groep en Zadelhoff Beheer. Het is gelegen op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en de Parnassusweg en heeft een totale oppervlakte van circa 14.000 m2. Het nieuwe kantoor is begin 2018 opgeleverd waarna in april 2018 de eerste huurders hun intrek hebben genomen in het gebouw.

Unga, de aanbieder supermarkt spaaracties, is nu nog gevestigd aan de Herengracht 545 en zal in het voorjaar van 2019 haar intrek nemen op de eerste verdieping van Noma House.

UNGA werd bij deze transactie geadviseerd door Solved. De belangen van verhuurder CBRE Global Investors werden in deze transactie behartigd door CBRE, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

 

Reageer op dit artikel