Ovenbouwershoek gehuurd door Thinkwise

Ovenbouwershoek gehuurd door Thinkwise
Thinkwise Ovenbouwershoek

VastgoedPartner heeft namens een particuliere belegger een huurovereenkomst gesloten met Thinkwise Software voor het kantoorgebouw met  parkeergarage  aan de Ovenbouwershoek 9 te Apeldoorn.

Het is een onder architectuur gebouwd kantoorgebouw, voorzien van een ondergelegen parkeergarage. Ten behoeve van de huurder worden er parkeerplaatsen aangelegd op het naastgelegen terrein, dit resulteert in circa 98 parkeerplekken.

De begane grond zal in Q1 en Q2 2019 nog vergroot worden met circa 200m2 ten behoeve van het bedrijfsrestaurant. Thinkwise is leverancier van een eigen low-code software development platform waarmee eenvoudig en snel bedrijfssoftware gerealiseerd wordt. Naast het realiseren van bedrijfssoftware verkoopt Thinkwise zijn platform ook in licentievorm aan bedrijven.

Lees meer over

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.