nieuws

Ad Buisman treedt toe tot bestuur NRVT

Financieel

Ad Buisman wordt per 1 januari 2019 bestuurslid van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT. Buisman neemt de rol over van penningmeester Ed Schless, die doorschuift naar de raad van toezicht.

Ad Buisman treedt toe tot bestuur NRVT
Ad Buisman

Buisman is tot eind december 2018 partner bij EY en voorzitter van de NBA-werkgroep Vastgoed. Sinds 1984 werkte hij in diverse internationale functies bij EY. Hij was onder meer lid van het Platform Taxateurs en Accountants, een subcommissie van de IVS en de Reporting & Accounting Committee van Epra. Ook was hij als gastdocent verbonden aan de Amsterdam School of Real Estate (Asre) en de beroepsopleiding makelaars.

Buisman zegt dat hij in zijn nieuwe functie een rol van betekenis kan blijven spelen in de vastgoedsector. ‘Het past bij mijn beslissing om mijn werk te richten op strategische en financiële advisering in de bouw- en vastgoedsector. Het spreekt mij aan dat NRVT een vooruitstrevende en jonge organisatie is. Als bestuurslid draag ik graag bij aan een gezonde voortzetting van de organisatie.’ De overige bestuursleden zijn Hamith Breedveld (voorzitter) en emeritus hoogleraar Aart Hordijk.

Schless naar raad van toezicht

Ed Schless blijft zich in een nieuwe rol inzetten voor NRVT, als lid van de raad van toezicht. Deze bestond tot nu toe uit Peter Keur en Hamit Karakus.

Reageer op dit artikel