nieuws

Nieuwe datum voor hogerberoepzaak Ger Visser

Financieel

Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden wil ‘zo snel mogelijk’ een nieuwe datum prikken voor de hogerberoepzaak van Ger Visser. De regiezitting van 17 oktober ging niet door, omdat Visser in voorarrest zit.

Nieuwe datum voor hogerberoepzaak Ger Visser
Ger Visser

Dat liet een woordvoerder van het hof desgevraagd weten. Het hoger beroep van Visser tegen zijn veroordeling tot drie jaar cel zal dienen in Zwolle. De voormalige Eurocommerce-directeur werd op 12 oktober opgepakt door de Fiod in een nieuw strafonderzoek naar mogelijke valsheid in geschrifte. Zijn voorarrest werd op 15 oktober verlengd. Wanneer de nieuwe regiezitting plaatsvindt, kan het hof niet zeggen. ‘Dat is afhankelijk van het Openbaar Ministerie.’

Reageer op dit artikel