nieuws

NIBC leent UI 25 miljoen

Financieel

NIBC leent UI 25 miljoen
Zuidbaan 525-527 in Moordrecht

Urban Industrial (UI) heeft een kredietfaciliteit van 25 miljoen euro aangetrokken bij NIBC Bank voor nieuwe aankopen.

UI financiert en investeert in industrieel vastgoed in Nederland en heeft een portefeuille opgebouwd die boven de 250 miljoen euro aan waarde uitkomt. De nieuwe faciliteit wordt gebruikt om nieuwe aankopen voor de langetermijnstrategie te financieren. Naast deze kredietfaciliteit heeft NIBC bijna 27 miljoen euro gefinancierd op de bestaande vastgoed- en leningenportefeuille van UI.

Richard Baltus, managing partner UI: ‘Deze faciliteit stelt ons in staat om nog sneller en flexibeler in te spelen op kansen in de markt om onze portefeuille verder uit te breiden.’ Urban Industrial en NIBC Bank werden in deze transactie geadviseerd door Houthoff.

Reageer op dit artikel