nieuws

Forse herfinanciering voor Woon-Winkel Fonds

Financieel

Forse herfinanciering voor Woon-Winkel Fonds
Zakendistrict Canary Wharf in Londen.

De beheerder van Woon-Winkel Fonds, Beethoven Beheer, heeft een herfinanciering van de gehele portefeuille gerealiseerd. Met Morgan Stanley is een financiering overeengekomen voor Woon-Winkel Fonds van 48,2 miljoen euro.

De portefeuille van Woon-Winkel Fonds bestaat voor 70 procent uit commercieel onroerend goed en voor 30 procent uit woningen. Deze transactie onderstreept volgens partijen het voortgezet herstel van de Nederlandse vastgoedmarkt, zowel commercieel als residentieel. Woon-Winkel Fonds spreekt van ‘een positieve mijlpaal’.

UniforeDMC en Morgan Stanley hebben een overeenkomst gesloten om commerciële vastgoedfinancieringen te verstrekken aan de Nederlandse vastgoedmarkt, waardoor leningnemers in heel Nederland toegang krijgen tot flexibele leningstructuren en daarbij behorende LTV niveaus. In het kader van deze overeenkomst hebben UniforeDMC en Woon-Winkel Fonds de mogelijkheden verkend voor herfinanciering hetgeen geleid heeft tot een succesvolle herfinancieringstransactie tussen Morgan Stanley en Woon-Winkel Fonds.

Woon-Winkel Fonds werd juridisch bijgestaan door Eversheds Sutherland.

Reageer op dit artikel