nieuws

JLL boekt 14 procent meer omzet

Financieel

JLL boekt 14 procent meer omzet

JLL heeft in het derde kwartaal van 2017 een omzetstijging geboekt van 14 procent naar 1,95 miljard dollar (1,67 miljard euro).

Dat heeft de beursgenoteerde vastgoedadviseur bekendgemaakt. Het EMEA-gebied (Europa, het Midden-Oosten en Afrika) droeg flink bij aan de positieve ontwikkeling. De omzet steeg daar met 22 procent naar 635,2 miljoen dollar . Vooral bij Property & Facility Management ging het crescendo. De omzet van dat onderdeel steeg in het EMEA-gebied met 37 procent naar 222,2 miljoen dollar. De overname van Integral UK droeg daar stevig aan bij.

Reynout Vroegop, COO/CFO JLL Nederland, is tevreden met de resultaatontwikkeling van de Nederlandse organisatie. ‘Het derde kwartaal van dit jaar laat een sterke groei zien ten opzichte van een jaar eerder. Dit geldt voor onze volledige dienstverlening en met name Capital Markets.’

Reageer op dit artikel