nieuws

CBRE Group boekt omzet van bijna 10 miljard

Financieel

CBRE Group boekt omzet van bijna 10 miljard

CBRE Group heeft de eerste negen maanden van 2017 een omzet geboekt van 9,9 miljard dollar, 7 procent meer dan vorig jaar. De aangepaste ebitda kwam uit op 1,1 miljard dollar, een groei van 14 procent.

Dat blijkt uit kwartaalcijfers van de Amerikaanse vastgoedadviseur. De fee-omzet nam met 6 procent toe tot 6,4 miljard dollar. Deze groei was vrijwel geheel organisch. De aangepaste nettowinst bedroeg de eerste negen maanden 586,6 miljoen dollar. Dat is een stijging van 26 procent vergeleken met dezelfde periode in 2016.

In het derde kwartaal werd in de EMEA-regio 1,033 miljard dollar omgezet, een groei van 9 procent (7 procent in lokale valuta) ten opzichte van het derde kwartaal van 2016. De groei was met name te danken aan meer activiteit in Duitsland, Italië en Spanje. De commissie-omzet bedroeg 574,312 miljoen dollar, 10 procent meer dan vorig jaar (8 procent in lokale valuta). De ebitda in EMEA kwam het derde kwartaal uit op 71,169 miljoen dollar, 16 procent meer (14 procent lokale valuta).

Reageer op dit artikel